„DIN CARTIER” – Concursul urban cu 10.000 EURO premiu, lansat de Magic Romania!

În curând – Magic Romania dă startul la „DIN CARTIER”, un show incendiar pe YouTube, în care cei mai talentați artiști urbani au șansa să câștige un premiu de 10.000 de euro și să-și lanseze cariera! Cu OG Eastbull la cârmă, Alina Ciotea, producătoarea de la „Insula Iubirii” și Maurice Munteanu, specialist în fashion, în echipă, show-ul promite să fie o adevărată platformă de lansare pentru tinerii care trăiesc și respiră muzica urbană.

„DIN CARTIER” nu e doar un concurs, e o adevărată experiență muzicală. Sub îndrumarea lui OG Eastbull, artiștii vor trece prin provocări epice: de la preselecții, la interacțiuni față în față și probe finale care vor testa limitele creativității. Fiecare concurent își va spune povestea și va aduce în față stilul său autentic.

„Vrem să oferim scena celor care n-au avut încă oportunitatea să se afirme. Nu e doar despre premii, e despre a-i ajuta pe viitorii lideri ai muzicii urbane să-și găsească drumul”, a spus OG Eastbull.

Premiul de 10.000 de euro îl așteaptă pe cel mai bun artist, iar show-ul va fi difuzat pe canalul de YouTube Magic Romania. Așa că dă subscribe și stai cu ochii pe competiție! Și chiar dacă nu câștigi, fiecare participant primește expunere și oportunități de colaborare.

Pentru mai multe informații și update-uri despre „DIN CARTIER”, urmărește canalul Magic Romania și conturile noastre de social media.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑