14 Septembrie si Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Intr-un articol de pe blog, de acum ceva vreme, ma plangeam ca a trebuit sa renunt la iubitele mele high heels si sa le inlocuiesc cu tenisi, pentru plimbarile cu caruciorul. Sunt recunoascuta printre prieteni ca purtatoare de tocuri, asa ca va puteti imagina suferinta mea cand a trebuit sa renunt la ele.

Faptul ca tocurile ne fac sa aratam super-sexy nu tine doar de atitudine si de feeling, ci este sustinut stiintific, pentru ca am citit eu undeva (dar nu-mi mai aduc aminte unde) ca datorita tocurilor si arcuirii coloanei, fundul pare mai bombat cu aproximativ 10%, dar si sanii. Ceea ce…e un procent marisor.

Se schimba si atitudinea, pai cum suntem noi cu tenisi sau balerini si cum ne simtim cand purtam high heels? Cum arata pantolonii si topul sau rochitele diafane combinate cu tocuri? Parca toate stau mai bine si se aseaza altfel.

Recunosc si faptul ca, uneori, este obositor sa stai cocotata pe tocuri toata ziua la birou. Totusi, uneori inseamna uneori, insa noi alegem balerinii zi de zi, si uite ca am facut din exceptie regula si tocurile stau undeva ascunse si aruncate prin cutii in fundul dulapului cu pantofi. De aici reiese, desigur, ca cel mai important, dar cel mai important este sa cauti perechea ideala de tocuri: sexy si comode.

pe toc

Asa ca…..FashionUp Mall vine cu o idee super tare, si vrea sa ne faca sa fim iar sexy si frumoase, cu glezne subtiri si senzuale, cu pantofi asortati tinutei si cu aere de diva, asa ca si-au propus sa creeze  Ziua Națională a Femeilor #PeToc ce va avea loc pe 14 Septembrie.

Mai exact, p 14 septembrie, de  Ziua Națională a Femeilor #PeToc, vom ieși in strada (cum altfel decat #PeToc) iar cei de la FashionUp ne vor premia. Ca afli exact unde, ce si cum, poti intra pe pagina lor de Facebook.

Deci? Ce parere ai, rascolim dulapul cu pantofi si ne intoarcem la tocuri?

#PeToc #Back2Toc

„Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

Concurs-bloggeri

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑