3 Idei DIY de redecorat camera copilului

Am vopsit peretii intr-un lila pal, ca sa semene cu o camera desprinsa din povesti. Dar cand a venit vorba de mobila ne-am cam impotmolit. Lipsa de spatiu nu ne-a dat prea mare libertate in alegerea obiectelor decorative. Am ales un dulap si o comoda pentru copii, apoi un patut simpatic…

Dar ce faci cand te plictisesti de casa ta? Sau cand devine neincapatoare? Ce faci daca te apuca inspiratia si vrei sa schimbi mobila sau felul in care arata peretii din casa? Redecorezi! Reorganizezi! Iti rearanjezi lucrurile.

Sigur aveti si voi aplicatia Pinterest. Daca nu, trebuie neaparat sa o luati cat mai repede! Am gasit acolo niste idei foarte interesante de redecorare a spatiului:

1.Organizarea spatiului cu diferite tipuri de cutii.

Intotdeauna m-a fascinat organizarea lucrurilor in spatii cat mai mici, iar ideea asta a functionat de minune pentru mine cu dulapul din baie. Aveam atatea creme, lotiuni, cutii, sticlute care nu mai aveau loc in dulap. Cu cutii de genul acesta am rezolvat problema si daca deschid dulapul se si vede mult mai frumos. O sa incerc sa fac asta si  cu dulapulSabrinei care devine tot mai neincapator.

organizarea spatiului from Home Decorating Trends

2. Decoruri pe pereti facute chiar de tine!

Ce poate sa fie mai usor decat sa faci un sablon pe care sa il decupezi si sa pictezi peretii cu forma lui? Ai nevoie doar de o pensula si de o culoare!

norisori from Handmade Charlotte

Ce spui de alt tip de norisori, din ac si ata, material si un pic de vata pentru umplutura?

norisori2 from Amazing interior design

3. Ofera-i spatiul de care are nevoie. Creeaza un loc numai pentru el. Fie ca e un loc de joaca cu bile, o masuta cu scaunele, un mic balansoar, orice. La noi initial a fost tarcul plin cu jucarii, apoi piscina cu bile si acum este loc de dat pe ponei.

loc de joaca from Journey of Parenthood

Fa din casa ta locul in care abia astepti sa ajungi dupa o zi obositoare. Locul unde sa va simtiti voi bine, ca o familie. Un loc cald si primitor, colorat, deschis, plin de joaca.

Gandeste-te inainte cam cum ai vrea sa arate la final camera pe care vrei sa o redecorezi, ce obiecte trebuiesc reorganizate ca sa incapa mai bine si sa aiba locul lor, ce tip de aranjare ar fi mai buna. Sertare, rafturi sau cutii. improvizeaza. Si pentru un pic de inspiratie poti intra si pe site-ul Noriel la sectiunea mobila pentru copii.

 

 

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑