Ce legatura exista intre Calea Victoriei si rock-ul alternativ?

Iti spun eu, intre Calea Victoriei si rock-ul alternativ nu exista nicio legatura, sau cel putin nu exista pana sa apara ei: Ioana, Dephyth si Andrei.

Ioana Amarita, Andrei Amarita si Vlad Dumitru-Dephyth s-au intalnit, si-au dat seama ca toti 3 sunt foarte talentati si au decis sa compuna o trupa noua – Calea Victoriei.

Ioana este cea care a venit cu ideea si cu vocea, si a initiat proiectul numit Calea Victoriei. Ea a inceput studiul pianului la varsta de 5 ani si doi ani mai tarziu avea deja o compozitie proprie. Acum este licentiata si masteranda in „Compozitie muzicala clasica” respectiv „Muzica si cultura Pop” in cadrul Conservatorului din Bucuresti si a Conservatorului din Birmingham.

Andrei este cel care compune versurile si linia de bas pentru Calea Victoriei. Desi este econimist si ii place sahul, el combina aceste discipline exacte cu arta muzicii. Andrei a invatat sa cante la chitara in adolescenta, ulterior dedicandu-se chitarei bas.

Prima intalnire a lui Vlad – Dephyth cu muzica a avut loc in adolescenta, cand acesta a descoperit vechea chitara a mamei sale si si-a dorit sa invete sa o foloseasca. In prezent el este si student la Facultatea de medicina veterinara si se pregateste sa devina doctor al necuvantatoarelor.

Calea Victoriei

Calea Victoriei pregateste lansarea primului album care va contine 12 piese originale, compuse si inregistrate in studioul propriu. Albumul se numeste, cum altfel decat  „Bucuresti„, iar stilul ce il defineste este rock alternativ desi atinge si alte influente, precum funk, post punk sau bossa nova.

Primul single, „Nu mai conteaza„, va fi lansat maine, 11.12.2013, in mediul on-line, pe pagina lor de facebook si pe pagina lor de Youtube.

Iti las cadou si cateva versuri din melodia ce va aparea maine:

Sorbind o lacrima razand,

  Cand tu esti ploaie, eu sunt vant…

Uite teaser-ul piesei Nu mai conteaza, aici.

Nu mai conteaza

Spune tu ca nu-s talentati!

 

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑