Cele mai frumoase daruri

Cele mai frumoase daruri nu sunt cele pe care le cumperi din magazin. Pe cele mai frumoase daruri nu exista pret, etichete sau cantitate. Sarbatorile de Craciun sunt frumoase nu datorita cadourilor de sub brad ci a oamenilor din jurul lui.

Cele mai frumoase daruri nu sunt cele pe care le primesti doar de sarbatori, sunt cele pe care le primesti pe tot parcursul anului, de multe ori fara niciun motiv. Nu-ti dai seama ca ai primit deja cele mai frumoase daruri pana nu ramai fara, pana nu ” le pierzi” . Ma refer la oamenii din jurul tau, la iubire, la incredere, la prietenie si la toate sentimentele pe care le traiesti de-a lungul unui an, acestea toate sunt: Cele Mai Frumoase Daruri.

Cele mai frumoase daruri nu se cantaresc, nu se vand la bucata sau la kilogram. N-au agatate etichete, preturi, marimi sau gen. Ele sunt pur si simplu, pentru toata lumea, indiferent de diferente. Daca sunt, sunt si gata, nu se calculeaza: mai mult, mai mic, mai mare sau mai putin si nu se compara cu alte daruri.

Cele mai frumoase daruri sunt zambetele celor dragi, sunt mangaierile de dimineata, sunt vorbele de „noapte buna”.

Si ma intreb…de ce avem nevoie de un motiv special sa ne daruim ceva? De ce avem nevoie de Craciun ca sa ” Fie ca lumina…” ?

Fie ca lumina aia, care o fi ea, sa fie acolo in inima ta tot anul. Nu doar de Craciun. Si nici n-ai nevoie sa ” Fie ca lumina”. Trebuie doar sa realizezi tot ce primesti, dar si tot ce poti sa oferi zi de zi ca sa fii mai bun. Ca sa oferi cele mai frumoase daruri.

Imi doresc sa ai parte de Cele Mai Frumoase Daruri tot anul. Tot anul ce trece si tot anul ce vine.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑