Copii mai fericiti de 1 iunie -pentru ca #zambeteleconteaza

Nu stiu de ce, avem nevoie de o zi speciala ca sa sarbatorim iubirea, femeile sau copiii. Asa ne gandim noi oamenii, in ritmul agitat al vietii de zi cu zi, ca o zi pe an este suficienta pentru a celebra, pana la urma, unele dintre cele mai de pret lucruri de pe pamant.

Dar sunt copii care au nevoie de grija si atentia noastra zi de zi, sau cat de des putem, nu doar de 1 iunie. Sunt copii care locuiesc in case de plasament, cu „mame” care se schimba regulat, care, din pacate, au prea putine brate pentru toate sufletele care locuiesc acolo si pentru toate nevoile lor afective…

Asa ca, daca tot este o zi speciala, hai sa incercam sa ii facem sa zambeasca, sa se bucure, sa poarte haine de sarbatoare, sa aiba jucarii noi!

Strang hainute, jucarii, fructe si sucuri Tedi cu pai, pentru 20 de copii dintr-o astfel de casa. Pentru 20 de copii care au pornit in viata cu mai putin noroc decat noi, restul. Copiii au varste intre 3 si 8 ani, si daca vrei si poti sa ma ajuti imi poti lasa un comentariu, imi poti trimite un email in formularul de contact sau ma poti cauta pe facebook si eu am sa fac tot ce pot ca sa iti fac treaba mai usoara si lucrurile de la tine sa faca un copil fericit chiar de ziua lui!

P.S: daca avem printre noi animatori de copii care se ofera voluntar de 1 iunie pentru o ora, ma pot contacta aici si le voi ramane recunoscatoare.

Sa fie party pentru toti copiii! Pentru ca #zambeteleconteaza. Chiar conteaza.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑