Cum acoperim ridurile de expersie?

Ridurile de expresie apar cu timpul pe chipurile noastre si nu vor disparea ca prin magie. Insa, putem sa le acoperim, sa le „indulcim” si sa incercam sa ne obisnuim cu ele pentru ca ele ne fac expresivi si unici.

Azi de dimineata am gasit un mesaj pe WhatsApp „Maria, ce fac ca vreau sa acopar ridurile de expresie de la oboseala si de la ten deshidratat si nu stiu ce sa fac. Zi-mi si mie cum e cu baza de machiaj ca cica trebuie sa le umplu cu ea”

oookkk…stai asa. calm. N-avem bagheta magica, nu fac vraji, sa vedem ce putem face.

Primul pas in incercarea de a diminua ridurile de expresie este rutina zilnica de ingrijire a fetei. Toti pasii scrisi aici trebuie urmati zi de zi. Adica, gomajul, crema nutritiva de noapte si demachierea sunt primii pasi importanti in incercarea de a scapa de liniile fine de pe ten.

In al doilea rand, inainte de machiaj foloseste o crema hidratanta ce poate fi folosita ca baza de machiaj. Acesta va da suplete tenului tau si va umple ridurile fine si pe cele de expresie. Va face si ca fondul de ten sa prinda mai bine si sa dureze mai mult.

cosmetics-166774_640

Apoi, foloseste un fond de ten usor dar cu acoperire mare.Acoperirea se testeaza pe incheietura mainii, acolo unde sunt venele. Daca acopera venele, acopera orice.

Tine minte, ridurile din jurul ochilor se ascund folosind anticearcan si aplicand-ul din exteriorul ochiului spre interior, in sensul invers al ridurilor de expresie. Nu se aplica prin stergere nici anticearcanul si nici corectorul. Acestea se aplica prin tapotare si in cantitati cat mai mici. Altfel risti ca ele sa se stranga si sa accentueze de fapt ridurile de expresie.

Foloseste o pudra libera minerala ci nu una compacta. Pudra minerala ofera un efect de blurare a ridurilor si daca are si particule stralucitoare acestea vor capta lumina si vor armoniza ridurile fine si pe cele de expresie incat nici nu vei sti ca exista!

Mult spor si pregateste-te de primavara. Azi a iesit un pic si soarele :)

sursa foto: www.pixabay.com

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑