Designer-ul Ioana Ciolacu si-a lansat propriul magazin on-line

Am crezut intotdeauna in designerii romani. Stiu ca munca lor e grea, investitia atat de timp cat si de bani este semnificativa, iar publicul roman este greu de cucerit.

Cu atat mai greu cu cat este vorba de designeri care, oricat de cunoscuti ar fi peste hotare, aici la noi nu sunt la fel de apreciati.

Joia trecuta stiam ca trebuie sa ma duc la evenimentul de lansare al magazinului on-line al Ioanei Ciolacu. Bine ca stiam ca trebuie sa ma duc joi, avand in vedere ca evenimentul fusese deja, miercuri. Imi doream din toata inima sa merg si ratarea evenimentului mi-a stricat tot sfarsitul de saptamana.

Ioana Ciolacu, unul dintre cei mai talentati designer romani, si-a lansat online shop-ul cu un layout stylish si clean, care scoate in evidenta cele doua categorii principale in care se incadreaza piesele vestimentare : colectia Spring Summer 2015 si colectia capsula.

Shop-ul il gasesti la adresa de web : www.ioanaciolacu.com

‘Am conceput shop-ul pentru a putea fi la indemana atat ca optiune de online designer shopping cat si ca o extensie naturala a brandului Ioana Ciolacu’

ONLINE SHOP IOANA CIOLACU (3) ONLINE SHOP IOANA CIOLACU (7)

Creatiile Ioanei sunt, dupa cum vezi, tineresti si foarte fresh. Unde mai pui ca pot fi purtate intr-o multime de locuri.

Ioana a sarbatorit alaturi de prieteni, colaboratori si parteneri lansarea shop-ului. Evenimentul a fost marcat printr-un party(la care eu nu am fost!!!), pe care Ioana l-a organizat intr-unul din cele mai cool locuri din oras, Eclectico Studio.

Ioana Ciolacu, dupa ce a absolvit facultatea, a obtinut o bursa la London Collage of Fashion, mutandu-se la Londra pentru a studia MA in fashion design. In acea perioada a castigat premiul Designer for Tommorow, avand oportunitatea de sa sta in preajma Stellei Mc Cartney.

In 2010 s-a mutat in Bucuresti unde si-a deschis propriul atelier. Colectiile Ioanei sunt efervescente, fresh, uşor de purtat, toate fiind însă construite pe un concept bine studiat şi dezvoltat, care îi permite să îl exploreze în diferite variante.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑