Garden Brows sau cel mai ciudat trend în materie de frumusețe

Primăvara este absolut încântătoare și, cel mai probabil, inspirat de acest anotimp, cel mai ciudat trend în materie de frumusețe a luat amploare pe internet. Există, în acest moment, aproximativ 150 de haștags cu #gardeneyebrows pe Instagram, dar cu siguranță este doar o chestiune de timp până trendul va lua amploare și va fi marketat cum se cuvine.

Când auzi „garden brows” automat te gândești la gradină, dar cum și ce legatura există între grădini și sprâncene, află acum!

garden brows Photograph: @beautybekky/Instagram

Garden brows este cel mai nou și cel mai ciudat trend în materie de frumusețe, apărut în 2017, pare că nu are de gând să părăsească scena prea curând.

Cum niciun trend nu e chiar nou, iar istoria joacă rolul ei, se spune că în anii 1700, doamnele de societate își lipeau bucăți de blănuri de șoarece deasupra sprâncenelor mai rare, totul pentru a oferi celor care le priveau o ”surpriză” aristocratică.

Iubirea pentru plante și natură, cât și iubirea pentru make-up a tinerelor bloggerițe și fashioniste a dat naștere acestei mode de a-ți machia spârncenele în tematica grădinei. Un machiaj desprins din povești, potrivit pentru zâne, garden brow este extrem de interesant dacă vrei să atragi toate privirile!

Și acum, hai să îți spun cum se face

Folosești gel de spârncene sau ceară cosmetică și periezi sprâncenele în sus, fir cu fir. Aplici pe ele eyeliner lichid verde, galben sau fard de pleope cu pigment intens. Utilizează mici tatuaje cosmetice cu buburuze, fluturi sau flori. Ta-dam!

Trucul esențial este sa ridici în sus fiecare fir și să îl accentuezi suficient, astfel încât spârncenele tale să arate precum iarba crescută în grădină. 

Taylor, beauty blogger, folosește flori reale, lipite doar la muguri, apoi se lipesc de „tulpini” create de firele sprâncenelor ei, folosind rimel transparent pentru gene.

Există, însă, mai multe tipuri de a-ți machia sprâncenele în acest stil, în care ochii ies în evidență. Poți utiliza iluminatoare pentru colțul intern alochiului, în timp ce folosești tușuri lichide pentru ochi pentru a desena floricele în colțul extern, sub sprânceană și, bineînțeles, deasupra sprâncenelor colorate.

Mie mi se pare o modă ciudată dar extrem de ofertantă, lăsând creativitatea fiecăreia să zburde liniștită prin câmpii. Poți încerca zeci de astfel de machiaje până găsești machiajul care ți se potrivește.

 

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑