Mi-am dorit sa merg la Webstock 2015!

Ma agit sa primesc invitatia la Webstock de la inceputul lunii August. Bine, dar de ce imi doresc atat de mult sa merg la acest eveniment si mai ales, de ce imi doresc sa fiu blogger acreditat?

Pentru ca toata comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2015, care este cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, si are loc pe 2 octombrie 2015 la JW Marriott Grand Hotel.

webstock2015

Am sa fiu acolo toata ziua si am sa iau parte la Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock cuprind intalniri interactive unde se afli tot despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, in final facandu-ti cunoscute ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock sunt cele care premiaza cele mai interesante campanii din social media, produse in Romania in ultimul an. Cum sa nu vrei sa iei parte la toate acestea si sa vii acasa cu atatea informatii noi si super-tuper utile, mai ales daca esti interesat de domeniul comunicarii online si iti doresti sa fii la curent cu absolut tot ce se intampla in lumea asta online, in care oricate lucruri cunosti astazi, maine esti cu un pas in urma?

Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year. Mai multe detalii despre jurizare si premii se regasesc aici

Ce mi se pare mie foarte interesant este ca Webstock este cea mai buna ocazie de networking, locul unde bloggeri si companii au dat mana si impreuna s-au simtit foarte bine, si faptul ca avem mana libera la a propune temele sau vorbitorii nu este deloc de trecut cu vederea. Daca vrei, te poti inscrie si tu, aici.

Anul acesta noutatea este adusa de Intel Online Personality of The Year, pana pe 27 septembrie il poti desemna prin vot nominal pe cel/cea a carei „voce” a ajuns pana la tine si crezi ca s-a remarcat anul acesta ca cea mai activa prezenta din online. N-am sa va spun eu cu cine votez, dar este un blog tare drag mie, cu si despre copii si multa iubire. Poti vota si tu, aici. Castigatorul se va anunta in premiera, pe 2 octombrie, la Webstock Awards.

Probabil acum este mult mai usor sa intelegi de ce imi doresc atat de mult sa fiu prezenta la acest mega eveniment. Si da, am sa te tin la curent cu toate informatiile proaspete si calde, live, din ziua evenimentului :)

Webstock 2015 este organizat de Evensys si Vodafone Romania.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑