O zi de toamna cu nori

Cunosti momentul acela cand vremea este asa de incarcata incat te indeamna la melancolie si visare? Cunosti momentul acela cand tot ce ai nevoie este o ploaie, care sa-ti spele gandurile si sa iti aline sufletul? Cunosti momentul acela cand astepti furtuna ca sa rasara soarele?

Toamna, pentru mine, este cel mai romantic anotimp. Este parca atat de incarcat incat te impinge fara sa vrei in cele mai adanci strafunduri ale simturilor tale, te face sa te gandesti la tine si la sufletul tau, te ademeneste cu culorile ei aramii si cu racoarea ploii dupa atata timp de seceta…

Toamna muzica rasuna altfel. Nu e zgomot, este dans, este armonie, este iubire. Toamna pasarile sunt agitate, dar canta frumos. Intr-o zi de toamna cu nori tot ce ai nevoie este o cafea cu lapte si multa liniste, sau poate niste casti in urechi, dupa preferinte. 

rainy day

Toamna iti doresti sa te trezesti undeva la munte, in mijlocul naturii, unde sa iti auzi mai bine gandurile. Toamna esti romantica si senzuala, relaxata, deschisa, patimasa. toamna iubesti diversitatea naturii, a formelor si a culorilor, calci elegant pe frunze, grabita, ingandurata.

Toamna va tineti de mana sub umbrela sau va sarutati pasional in ploaie.

Tot acum poti sa te gandesti la ce ai realizat de cand a inceput anul, dar si la cate mai poti face pana cand calendarul va spune stop si o vei lua de la capat. Toamna te indeamna la visare, sa-ti analizezi dorintele, aspiratiile si sa le dai aripi ca sa le implinesti. Toamna te elibereaza, asa cum ploaia descarca atmosfera mult prea incarcata, asa te ajuta sa-ti limpezesti gandurile, sufletul, sa plangi, sa te descarci.

Lacrimile si zambetele tale au gust de toamna?

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑