Rezolutii pentru noul an? Fuck’em!

Ai vazut ca cel mai des, iti faci planuri si viata rade de ele? Ai vazut ca cel mai des, trebuie sa renunti la viata ta planificata ca sa poti sa traiesti ceea ce ti se intampla chiar azi?

Eu nu am nevoie de rezolutii! Am 24 de ani, 2 copii, sunt specialist in stiinte ale comunicarii si masterand, in anul 2, in management si comunicare in afaceri. La zi. Nu mi-am inghetat niciun an, n-am sarit nicio sesiune. Asa, cu puii in burta sau in brate am trecut impreuna prin toate. 

La anul, nu vreau sa fiu nici mai buna, nici mai slaba, nici mai desteapta, nici mai bogata. Ma rog, poate mai bogata da, dar asta este general valabil pentru toti anii.

Nu am nicio rezolutie. Asteptarile mele au fost depasite oricum. Iar asta tine de felul in care inveti sa traiesti. E un stil de viata, sa te autodepasesti mereu. Sa vrei mai mult, sa faci mai mult. nu doar de anul nou. Tot timpul. Nu am nevoie de nicio rezolutie. Am nevoie doar SA FIU. Iar asta va doresc si voua, sa va dati voie sa fiti, fara presiuni, fara masti, fara asteptari si dezamagiri. Sa invatam cu totii SA FIM. AICI, ACUM. 

Sa fim sanatosi!  

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑