De ce mi-e frica sa ajung la 30 de ani?

Sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu femeile, nici cu cei 30 de ani si nu consider deloc ca nu-stiu-ce se intampla la varsta asta. Dar fii atent:

1. Cunosc femei 30-30+ singure si nefericite;

2. Cunosc femei 30-30+ disperate sa faca copii ACUM, dupa ce atatia ani n-au stiut ce sa-si mai faca sa fie sigure ca evita tragedia;

3.Cunosc femei 30-30+ care isi dau seama ca n-au facut lucru x sau y la timpul lui si sufera cumplit;

4.Cunosc femei 30-30+ maritate cu munca lor. Sa fii o femeie puternica inseamna sa combini viata de familie cu job-ul, nu sa se excluda una pe alta.

5.Cunosc femei 30-30+care inca cer bani de la parinti pentru a-si putea cumpara haine.

5.Cunosc femei 30-30+ care cauta in disperare stabilitate si sperie barbatii din jurul lor.

6.Cunosc femei 30-30+ ahtiate dupa chestii siropoase, care citesc Radu F., si care nu se prind cand un barbat face misto de ele ca citesc Radu F. Pana si el si-a dat seama ca exista o nisa de blog – nisa femilor singure de 30 de ani -.

Nu stiu, dar vad atat de multe in jurul meu si foarte putine dintre ele sunt cu adevarat implinite si fericite. Le vad in club, singure, iesite la agatat, le vad la birou, singure, plecand la 9 seara acasa ca oricum nu le asteapta nimeni. Asa ca toate aceste femei m-au facut sa fiu foarte speriata de cei 30-30+ ani. De unele imi e mila, pentru ca la varsta lor sunt singure si sufera, sau se prind ca n-au un job stabil, o relatie stabila, o familie sau mai stiu eu ce isi doresc. Eu le urez in noul an sa se descopere, si sa-si gaseasca linistea sufleteasca. Pana atunci, filmuletul de jos este mult mai relevant decat ceea ce as putea eu spune. Psihologul Meg Jay expllica de ce la fel ca si primii 5 ani din viata, anii 20something sunt foarte importanti pentru dezvoltarea vietii de adult, si ca anii 30 nu sunt noii 20 oricat am vrea noi sa credem asta. Oricat de tanara te simti, ceasul tau biologic este mai corect decat tine. Tot ea da cateva sfaturi despre ce trebuie sa faci in cei 10 ani dintre 20-30 ca sa nu ajungi ca si clientele ei, pe canapea cu ochii in lacrimi. Sper sa fie cu folos pentru cele 20something, ca sa nu ajunga la 30 de ani si sa-si planga de mila.

Psihologul despre 20something si cum sa nu iti plangi de mila la 30 de ani

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑