O seara dedicata designerilor italieni

Ulima seara din cadrul festivalului Bucharest Fashion Week ce a avut loc in perioada 1-6 decembrie 2013 la Ambasad’Or Events&Leisure, a fost dedicata designerilor italieni. Acestia au facut ca ultima seara sa fie speciala, total diferita de restul evenimentului. Prezentarile lor au fost mai mult opere de arta, de la felul in care manechinele au mers pe scena si pana la creatiile prezentate. Aceasta a fost singura seara in care a avut loc o prezentare de costume de baie, dar si de masti si costume venetiene.

Instituto cordella – a adus pe scena rochii de seara si rochii de mireasa fantezie. De Sekli  imi place ca sunt nationalisti, toate tesaturile sunt exclusiv italienesti. Pe mine m-au cucerit: au creat o colectie dedicata femeii seducatoare.

N-am fost niciodata la un carnaval in Venetia, insa Magia Mask a adus o parte din carnaval la Bucuresti, lasand spectacolul sa cuprinda scena: costume si masti venetiene.

Adriana Agostini a adus si ea spectacolul pe scena, nu numai prin creatiile sale dar si printr-o mica balerina aflata pe scena.

Ultima seara pe scena Bucharest Fashion Week a adus cu ea foarte multa noutate, asadar prima si singura colectie de costume de baie din aceasta editie a fost colectia creata de Niki B, doua designerite italiene care au adus pe scena multa culoare si caldura. Pe mine costumele de baie facute de ele m-au facut sa-mi fie tare dor de mare, soare, plaja, caldura, 40 de grade Celsius, culori, inghetata si tot ce mai inseamna vara. Pentru cateva minute am reusit sa visez purtata de culorile din jurul meu.

Am ramas placut impresionata de designerii italieni si de abia astept sa-i revad. Poate de data asta dau eu o fuga pana la Milano sau la Roma, ca tot „e moda mai la moda” acolo.

Credit foto: Dusca Madalina

Multumesc Dusca Madalina pentru poze.

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑