Absolut Vodka Absolut Oribil

Ieri trebuia sa fie minunatul si foarte cunoscutul „eveniment exclusivist” organizat de catre cei de la Absolut Vodka. Acum inteleg si numele, „Transformation Event” caci da, in fata portilor inchise toti s-au transformat. Fetele pe tocuri sau barbatii cu freza facuta si-au iesit din minti si au inceput sa dardaie necontrolat (de frig), sa tipe, sa se impinga si asa mai departe.

Sa incepem cu inceputul. La mine inceputul a fost cand le-am trimis pe facebook un mesaj celor de la Transformation Event la care nici nu s-au sinchisit sa raspunda. Si mi s-a parut dubios, cu o asa echipa de PR sa nu raspunzi macar la un mesaj. In fine, am trecut peste, am facut rost de invitatie si m-am pregatit bucuroasa pentru concertul lui Woodkid. Am ajuns la Romaero Baneasa la fel de bucuroasa, insa bucuria mea a tinut numai pana acolo. Inca de cand am coborat din taxi au venit la noi doi bodyguarzi sa ne informeze ca accesul este permis numai cu invitatie VIP. Pai stai asa, ca eu tot de la ei am invitatie, ca nu am desenat-o eu acasa si i-am dat print. Cum adica nu pot sa intru? Uite asa, cum nici n-am intrat. Zeci de oameni se imbulzeau in fata unor porti inchise si a unor bodyguarzi cu ceafa lata. Daca eram barbat probabil rezistam mai mult, dar ovarele mele n-au fost de acord. Dupa 15 minute de stat in frig, si cu rochie pe mine, am decis sa plec. Nu mai rezistam sa fiu inghiontita si impinsa de alti invitati nemultumiti. Intrebarea mea era: de ce lumea care de abia  intrase deja pleca? Daca evenimentul era asa de „exclusivist” si misto si toate cele. N-am nici acum raspuns, dar acum nici nu ma mai intereseaza. Am inteles ca inca de la jumatatea concertului sala era goala. Eu n-am vazut un eveniment ca asta in viata mea, si inca nu-mi vine sa cred ca ei ne-au dat invitatii cu care nu se putea intra. Sau ca lumea, dupa ce a stat atata la coada in frig, a ales sa plece. Clar nu era prea ok nici inauntru.

Uite ce invitatii frumoase au trimis, ca oricum am inteles ca au avut un buget enorm. Bani cheltuiti aiurea.

invitatieabsolut

Foarte urat si foarte trist pentru ei. Un mare minus. Si da, uite, imi promit sa nu mai beau Absolut Vodka pentru ca experienta mea persoanala cu brand-ul a fost una negativa si n-am cum sa o uit prea curand.

Un gând despre „Absolut Vodka Absolut Oribil

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑