After party – 5 ani impreuna cu From Mona With Gloss

From Mona with Gloss, blogul de beauty, fashion și lifestyle, a aniversat 5 ani de activitate. Mona Croitoru este beauty&fashion blogger, make-up artist și consilier de frumusețe și s-a remarcat pe lângă articolele apreciate de pe blog prin numeroase apariții în presa scrisă și TV, proiecte speciale și colaborări de ambasador de brand. Tot ea este și pe coperta revistei Avantaje în numarul de septembrie.

frommona
Ca și în anii trecuți, aniversarea FMWG a reprezentat un moment important în blogosfera românească și a fost sărbătorit printr-o mare petrecere glam.
“Mă bucur să păstrez tradiția și să organizez o nouă petrecere pentru sărbătorirea a încă unui an de activitate. De această dată, surpriza a constat în cornerele organizate special pentru invitate, unde acestea au putut să se coafeze, să opteze pentru mini manichiuri sau unghii imprimate digital, să testeze noi produse sau să se machieze. Bineînteles, nu au lipsit nici tombolele sau cadourile pentru participante! Și deja am noi idei pentru ediția viitoare.” a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.
Petrecerea a avut loc în Restaurantul La Bordei, iar în cadrul evenimentului participantele au fost răsfățate la cornere speciale unde au putut încerca diverse servicii și au testat produse. Nu au lipsit nici exclusivitățile!

View this post on Instagram

Purple drink. From Mona #frommonawithgloss #fmwgfun

A post shared by Maria Pur Si Simplu (@mariapursisimplu) on


În cadrul evenimentului invitatele au putut încerca în premieră în România manichiura cu imprimare digitala efectuată de Ink Nails Studio. De asemenea, The Body Shop a lansat în premieră un nou parfum, Black Musk, care se alatură colecției de moscuri, dulce la exterior, pătimaș la interior, atât de captivant încât te va ademeni către latura sa „întunecată”.
La cornerul dedicat îngrijirii pielii, The Body Shop a fost prezent cu noua gamă Oils Of Life, ritualul intens revitalizant cu 3 uleiuri prețioase din semințe, ce dă o nouă viață tenului tau. Tot de răsfățul pielii s-au ocupat și specialiștii Secom la cornerul dedicat unde invitatele au putut testa texturi și arome, descoperind fito-dermatocosmeticele Life-flo.
De coafat s-a ocupat echipa de specialiști de la Robert Both Studio, iar pe partea de machiaj au fost disponibile sesiuni de make-up efectuate de make-up artistul Yves Rocher, în cadrul cărora invitatele au descoperit ultimele noutăți. De asemenea, machiaje au fost efectuate și la standul Flormar.
Participantele la petrecere au avut parte și de prezentări în care au aflat care sunt cele 5 tendințe în make-up în 2016 cu Flormar, care sunt cei 5 pași în ingrijirea tenului cu The Body Shop, 5 sfaturi pentru unghii sănătoase de la CND Vinulux și cum poți trece cu ușurință prin 3 stiluri diferite de coafuri în 5 minute cu specialiștii Robert Both Studio.

mona prezentare
Și bineînțeles, nu a putut lipsi o frumoasă prezentare de moda. Atelierul de creație Onebeat Fashion a prezentat o selecție de rochii de ocazie, perfecte pentru sezonul de toamnă. Materiale delicate, croieli aparte și dantele deosebite au fost folosite pentru a pune în evidență feminitatea și pentru a oferi un plus de eleganță. În deschiderea prezentării, Irina Lalciu a susținut un show de Vogue excepțional, un stil de dans inspirat din marile prezentări de modă. Multipla campioană a României la Hip Hop Internation alături de trupa sa, Frontline Crew, începând cu 2015, adaugă parmaresului ei și titlul de campioană europeană la Vogue în cadrul SDK Cehia. Îi mulțumim pentru onoarea de a o avea prezentă la eveniment prin amabilitatea OneBeat Entertainment Solutions.
Așadar, petrecerea a fost una specială, plină de surprize!
Sponsori și parteneri: The Body Shop, Yves Rocher, Secom, L’Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, One Beat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.
Official hashtags : #FMWGparty, #FMWG5years, #FMWGfun.

sursa- comunicat de presa

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑