Nu ai timp sa stai suparat!

Viata e prea scurta, traieste-o din plin!

smile-828513_640Nu ne dam seama cat de repede trece timpul, cum trece minut dupa minut, ora dupa ora si zi dupa zi. Nu realizam ca prezentul este tot ce avem si este singurul lucru cert din acest moment. Nu realizam ca viitorul are planurile lui si ca pierdem prezentul asteptand ceva ce, poate, nu se va intampla niciodata.

Iubim prea putin, radem prea putin, dansam prea putin, imbratisam prea putin. Ne suparam prea des, prea mult si prea repede. Consumam timp si resurse cu gandurile la lucruri care nu ne multumesc in loc sa ne bucuram mult mai mult de ceea ce avem deja.

Ne suparam pe cel care s-a bagat la coada in fata noastra si ne intarzie sosirea acasa cu 2 minute. Pierdem insa mult mai mult timp adunand frustrari despre astfel de lucruri, decat daca ne-am bucura cu gandul la cel care ne asteapta acasa, in caminul nostru cald si primitor, chiar daca ajungem mai tarziu cu 2 minute.

Esti sanatos, asta e tot ce conteaza!

Daca tu esti sanatos si familia ta e sanatoasa, daca prietenii tai sunt sanatosi, atunci, esti un om bogat. Nu-ti lipseste nimic. Ai tot ce ai nevoie ca sa fii fericit.

Sa nu stai suparat, sa fii fericit. Sa iubesti, sa fii iubit. Asta iti doresc eu astazi, zi senina.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑