Atunci cand bebe creste si treci la partea sport a caruciorului

Cand mergem la cumparaturi pentru bebelus, trebuie sa stim foarte clar ceea ce vrem sa luam, pentru ca exista atatea lucruri care ne fura ochii incat se poate sa uitam de ce am plecat , de fapt, de acasa. Asa se intampla si daca te interesezi de carucioare sport pentru copii. Sunt atatea produse din care poti alege, cu atatea acesorii si modele, ca iti este foarte greu sa iti dai seama ce iti trebuie si ce vrei sa iei.

Eu cand ma gandesc la caruciorul sport, ma gandesc deja la partea in care copilul a ajuns la etapa vietii cand nu mai mananca din doua in doua ore, plimbarile devin mai linistite si mai lungi, la partea in care poti sa mergi mai mult cu el prin mall la cumparaturi, sau oricum…lucrurile incep si se schimba.

baby-17367_640

Am trecut la caruciorul sport in iarna, ce e drept – ca nu statea prea bine in fund, dar cu atatea bagaje pentru concediu, am realizat ca un carucior dintr-o bucata este ceea ce avem nevoie si singura solutie ca sa si incapa in portbagaj. Asa ca mie mi s-a parut foarte important atunci sa se lase complet spatarul pe spate, ca sa poata sa doarma linistita. A fost si foarte frig, dar plapuma impreuna cu caruciorul au facut pereche buna prin Brasov. Tot atunci mi-am dat seama si de ce rotile mari sunt mai bune: ca sa nu mai simti fiecare pietricica de pe strazile cu piatra cubica ale Brasovului.

La ce am fost eu atenta cand am ales caruciorul Sabrinei:

Sa fie rezistent: (adica fara piese mici de plastic, ce se pot rupe de la primele utilizari)

Sa fie sigur: sa aiba bara de protectie detasabila, centuri de siguranta,

Cadru stabil  – e foarte important sa nu cada de la greutate. Noua ni s-a intamplat sa punem mai multe pungi grele in spatele caruciorului si acesta sa cada pe spate, sau sa se ridice copilul in picioare si acesta….sa cada pe spate.

Sa fie usor, adica sa nu fie greu, usor de ridicat, usor de impins dar si usor de curatat :) sa fie usor de transportat si de strans, sa poata fi depozitat in spatii mici.

Cel mai important, sa aiba mai multe trepte de pozitie ale spatarului, astfel incat copilul sa stea comod. Caci asta este scopul lui, sa transporte bebelusul cat mai comod si confortabil posibil.

La ce nu am fost atenta: sa aiba roti mari, sa nu se simta fiecare groapa sau bordura.

Ah, sa nu uit: n-ar strica sa aiba si un suport de pahar, stii, pentru cand vrei sa iei cafeaua aia fierbinte, pe care oricum nu apuci sa o bei, cu tine la plimbare.

Stii cum se spune: mamele isi fac cafeaua dimineata si o beau seara :)

Pentru inspiratie, puteti arunca un ochi si pe www.noriel.ro

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑