Ce e nelipsit din pachețelul celor mici? (p)

Tu cum îi pregătești pachețelul celui mic?

Prânzul și gustările copiilor la școală le-au dat mereu bătăi de cap părinților. Este evident că acestea trebuie să fie pe cât de naturale și nutritive, pe atât de ușor de păstrat în ghiozdan și la fel de distractive, pentru a fi mâncate ci nu…uitate în bancă.

Pe lângă feliuțele de avocado, smochine sau caju, putem, din când în când, să optăm pentru un sendviș cu noul Martinel.

Noua Mortadella Martinel de pasăre păstrează forma specifică a feliilor în formă de ursuleț, dar și rețeta clasică în ceea ce privește conținutul ridicat de carne : Mortadella de  pasăre conține 77% carne de pui și curcan, venind cu o schimbare doar la nivelul culorii ambajalului. Noua Mortadella se va diferenția la raft față de Mortadella de porc prin culoarea portocalie care predomină ambalajul.

Mortadella Martinel este preferata celor mici atunci când vine vorba de mic dejun sau gustarea pentru școală, în special datorită formei unice a feliilor de ursuleț zâmbitor care transformă orice masă într-un adevărat deliciu.

Sa nu mai fim toti fitosi, ca suntem si pofticiosi! Sau explicati-i voi Sabrinei cum e cu mezelurile. Oricum ar fi, sa…

Gepostet von Maria Cristina am Montag, 8. Oktober 2018

Cum sa îți faci copilul să se bucure de pachetul pentru școală?

Știi ce îi mai poți pune copilului tău zi de zi în pachetul pentru școală? Semne de iubire! Scrie-i un bilețel în fiecare zi în care să îi spui cât de mult îl iubești. Abia va aștepta pauza de prânz să îți descopere cuvintele! Lasă-i câteva alune, nuci și fructe uscate pentru un plus de energie. 

Ascunde mici indicii sau ghicitori pentru un joc numai de voi știut! 

Ornează gustările cu forme de flori sau animăluțe. Castraveții și sendvișurile sunt cele mai ușor de decupat.

Organizează mâncarea frumos în cutii cu mai multe compartimente astfel încât aceasta să nu se amestece și să își păstreze aspectul. 

Utilizează mai multe culori vii – ardeiul roșu, castraveții, măslinele, toate au culori frumoase și fresh si sunt super de-li-cioa-se!

Descoperă noi idei pentru pachețel vizitând secțiunea Martinel, locul unde veți găsi inspirație și idei creative pentru gustările celor mici, realizate cu Mortadella Martinel de pasăre, numai bune pentru pachețelul pentru școală, dar și pentru un mic dejun cât mai distractiv.

Tu ce i-ai pregărit astăzi copilului tău în pachețel?

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑