La prima iesire dupa nastere am purtat corset remodelator!

Am norocul (sau nu neaparat) sa beneficiez de o memorie extra buna, am primit-o la nastere. Nu uit multe lucruri, doar pe cele pe care chiar vreau sa le uit.

Imi aduc aminte si cu ce am fost imbracata la prima iesire din casa cu Sabrina, dar si unde am fost!

Zilele de recuperare dupa nastere nu au fost cele mai usoare, pentru ca nu suportam sa simt nimic in zona abdomenului. Astfel ca, desi imi cumparasem inca inainte sa nasc un corset remodelator, nu am suportat sa il pun din primele zile.

Am asteptat pana m-am simtit confortabil, si l-am purtat pentru inceput atunci cand dormeam. La prima iesire cu Sabrina l-am pus pe sub o camasa rosie mai larguta, dar cu el aratam ca noua! Nici nu ziceai ca abia am nascut! Cand am ajuns sa o inscriu pe Sabrina la medicul de familie, nu ii venea sa creada ca nascusem cu doua saptamani inainte!

DSC05586

Cei de la  www.bebebrands.ro mi-au trimis sa testez o astfel de curea remodelatoare. Dar este deja prea tarziu. Insa, cu atat mai mult pot sa fac o comparatie corecta. Stiu ce ma enerva la corsetul purtat si am sa va spuns si voua: era foarte rigid si prea tare.

Materialul era destul de rigid, iar partea unde se inchidea, avea arici. De cate ori ariciul nu era pus la milimetru, ma intepa si zgaria. Iar daca cumva se ducea in jos, din cauza mersului, aveam impresia ca ma doare abdomenul.

Mi-a placut cureaua remodelatoare de la bebebrands! Este moale, dar totusi elastica. Adica strange, dar intr-un mod placut. Este nude, ca si corsetul meu, si este o culoare care merge la orice rochie sau top. Si, mai ales, nu deranjeaza in niciun fel abdoamenul sau, mai mult, operatia, pentru cele care au nascut prin cezariana.

 

DSC05587

Eu as recomanda purtarea ei dupa primele 3-4 saptamani de la nastere, atunci cand te simti confortabil si vrei sa fii frumoasa! Merge perfect cu rochite largute sau cu topuri diafane.

Tu ai purtat o/un astfel de curea/corset dupa nastere? Daca da, cum a fost? Daca nu, ai vrea sa incerci?

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑