Lista cu fapte bune – pentru Mos Craciun

Mos Craciun, anul asta nu am sa iti trimit o lista cu dorinte, asa cum te-am obisnuit in fiecare an.

Nu! Anul asta am sa iti trimit lista mea cu fapte bune, cele pe care le-am facut de-a lungul anului, astfel incat tu sa fii mandru de mine. Si n-am sa iti cer nimic, nimic pentru mine.

christmas-1086700_640

Anul asta am iubit!
Am iubit cu toata inima pe cei aproape mie, pe familie si pe prieteni, dar si pe cei pe care nu ii cunoasteam! Am plans si m-am rugat pentru victimele si familiile celor din Colectiv, dar si pentru cei din Paris sau alte capitale ori tari, pentru ca i-am iubit. Asa cum sunt ei, asa imperfecti, cu greseli, cu defecte, cu bune si rele, eu i-am iubit pe toti si pe fiecare in parte! M-am rugat pentru ei si mi-am dorit sa le fie bine, sa fie sanatosi, sa aiba putere de refacere si minte tare, sa fie iubiti si de cei din jur, macar atat cat ii iubesc eu.

Anul asta am daruit!
Am intins o mana de ajutor, am spus o gluma, am adus un zambet sau am cumparat o ciocolata. Am daruit o parte din timpul si din sufletul meu oricui a avut nevoie. Anul asta am ajutat asa cum am putut eu pe oricine avea nevoie de ajutorul meu. Mi-am oferit umarul pentru cei care aveau nevoie de un loc unde sa isi verse lacrimile si sa isi aseze capul obosit, si am intins o mana de ajutor catre cei in suferinta. Am oferit macar un zambet tuturor si mi-am pus sufletul pe tava si l-am oferit oricui avea nevoie sa se inveleasca cu ceva cald.

Anul asta am fost aproape!
Am fost aproape de George, de Sabrina si de prietenii mei. I-am ascultat si le-am spus o vorba buna. Am fost aproape ca sa le sterg lacrimi si am fost aproape ca sa le fur un zambet, am fost acolo pentru oricine a avut nevoie de mine. Am fost aproape sa ascult si sa inteleg, am fost aproape la momentele lor de glorie. Anul asta am fost aproape!

Anul asta mi-am cerut iertare!
Nimeni nu e perfect si e normal sa gresesti. Anul asta mi-am cerut iertare! Mi-am cerut iertare pentru momentele cand n-am fost aproape, cand n-am oferit sau n-am iubit. Iar apoi am luat-o de la capat si am incercat sa fac totul mai bine! I-am cerut iertare Sabrinei pentru ca n-am avut mereu rabdare si i-am cerut iertare prietenului meu pentru ca am uitat de ziua lui. Si apoi  mi-am cerut iertare mie pentru toate astea si pentru gandurile mele uneori urate, am incercat sa ma inteleg si sa ma iert, ca sa aduc in viata mea numai lumina.

Anul asta am multumit!
Le-am multumit prietenilor ca ma suporta si familiei ca ma iubeste asa cum sunt. I-am multumit lui Dumnezeu pentru soare, pentru luna si pentru fiecare moment de fericire si pace de pe acest pamant. Le-am multumit pasarilor pentru cantecul lor frumos, oamenilor pentru ca exista si fac parte din viata mea si Sabrinei pentru ca imi arata zi de zi ce inseamna iubirea.

Asa ca, Mos Craciun, nu vreau anul asta sa imi aduci nimic. Sunt impacata cu mine si am tot ce am nevoie ca sa fiu fericita. Cadoul meu transforma-l in bunatate, iubire si recunostiinta si sufla-l apoi ca pe un praf magic peste intreg globul pamantesc.

Craciun fericit!

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑