Mi-a ramas in minte George Hojbota

Nici eu nu am mai auzit de el pana acum, din acest motiv am ramas placut surprinsa sa-l vad in cadrul Bucharest Fashion Week pe George Hojbota. Este un designer avangardist si asa a fost si colectia sa de anul acesta numita „Butterfly Effect„. Manechinele au aparut pe scena cu fata acoperita de un voal negru transparent si cu fluturi lipiti pe ele. Armonioase, feminine si originale, asa sunt creatiile lui George Hojbota in cateva cuvinte.

De ce mi-a ramas el in minte? Pentru ca tot in aceasta seara a fost prezentata inca o colectie, semnata de George Hojbota pentru brand-ul NICHI – Cristina Nichita. O alta colectie de data asta foarte sexy si usor de purtat atunci cand vrei sa te simti sexy, speciala sau eleganta.

Poze inca nu sunt, dar le voi pune maine.

In continuare, in penultima seara a Bucharest Fashion Week se va desfasura cunoscutul concurs Top Model România dar si Romanian Fashion Awards intre ele vor fi prezentări de modă ale creatorilor Cristina Matei și Marsay.

Top model Romania este cel mai important concurs de promovare a tinerelor modele din țara noastră, care vor fi introduse în circuitul FashionTV iar Romanian Fashion Awards este concursul in care se dau „Oscarurile” românești în industria modei și modelingului, ce răsplătesc și încurajează cele mai bune prestații ale designerilor vestimentari și de accesorii, modelelor, fotografilor, specialiștilor în machiaj și coafură sau revistelor de modă și lifestyle.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑