Ne vedem la Neversea 2020?

Neversea este cel mai mare festival de pe plajă din Romania, iar anul acesta a avut loc cea de-a treia ediție.

După ce și-au anunțat prezența G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies s-au alăturat Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții.

Festivalul de muzică electronică dispune de 3 scene dedicate tipurilor de muzică diferite, Scena Temple a fost dedicată numelor sonore din industria techno: Boris Brejcha, Agents Of Time, Dubfire, Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Livio&Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee și Suciu, aceștia din urmă fiind artiști români.

Scena The Ark este reprezentată de hip-hop și drum and bass , pe ea au performat Chinese Man feat. ASM & Youthstar, Deliquent Habbits, Dub Fx sau A Skillz dintre care eu nu îi cunosc pe nici unii.

Pe Main Stage au făcut show Alesso, Salvatore Ganacci, Vini Vici, Kshmr, Sean Paul, Jessie J și alți artiști și DJ internaționali.

Cea mai dezamagită am fost de Sean Paul, sincer, mi s-a părut cam bătrân și fără chef, plus că nu a cântat prea mult, nu a interacționat cu publicul și nu a avut acel vibe de festival, norocul lui că melodiile sunt vechi și arhi-cunoscute.

Jessie J este un performer, a făcut show, a vorbit cu lumea, a coborât de pe scenă, a transmis mesaje pentru „Women’s empowerment”, și tot ce am reținut a fost ,,Be Brave” și ,, I Love my Body/ I Love my skin/I am a goddess/I am a queen”. Iar asta e bine, să reții un mesaj de la un artist, chiar și după ce n-ai dormit două nopți și ai câteva pahare la bord, înseamnă că a fost puternic și că a ajuns unde trebuie.

A fost ca și cum show-ul ei a fost dedicat femeilor și nu a fost nimic rău în asta.

Despre Salvatore Ganacci s-a discutat și s-a râs, pe de-o parte, era de așteptat. Este cel mai non-conformist DJ, care aduce câte o surpriză în fiecare show. Tot el a făcut și flotări pe snecă, iar în setul de la Neversea a oprit muzica și s-a dus să își ia o sticlă cu apă. Indiferent că a pus manele sau nu, ceea ce a făcut el este un super PR stunt.

La Steve Aoki nu am rămas până dimineață, dar am plecat în ritm de dans și setul lui mi-a plăcut tare.

Iaaaar, pe lângă scenele principale, mici locuri erau dedicate muzicii alternative și comunităților lor, eu una am fost absolut fascinată de micuța scenă Nostalgia, unde se punea muzică veche, anii 80-90. Și dacă pe electro mai dădeam din cap, din mâini, la Nostalgia toată lumea cânta și dansa pe nisip.

Recomandările mele

Nu aveți voie cu genți mari, din acest motiv, pe lângă că fac parte din look-ul de fastival, borsetele și gențile mici sunt recomandate.

Chiar dacă pe Main Stage programul începe la 6 PM, fiți siguri că ajungeți din timp ca să treceți pe la toate activările de brand. Neversea e un festival mare, cu mulți sponsori și multe activări drăguțe. Anul acesta erau o mulțime de locuri instagramabile, activități, premii și altele de descoperit și de făcut.

Dacă vă doare capul, vă simțiți rău, nu ezitați să cereți ajutorul punctelor de ajutor. Eu am fost după un antiinflamator și a durat totul extrem de puțin, ar fi fost și păcat să plec din cauza unei banale dureri de ureche.

Noaptea e frig, dacă vreți să nu pățiți ca mine și să înghețați, fiți pregătiți și pentru asta cu un hanorac/geacă/cămașă.

Și da, luați-vă bilete din timp, că sunt mai ieftine, iar vibe-ul și atmosfera sunt de neratat, chiar dacă media de vârstă a participanților e mică, e un festival safe. Locul e curat, bine organizat, eu n-aș avea frică să-mi las copiii adolescenți dacă aș avea încredere în ei. Cel mai frumos lucru pe care l-am văzut au fost grupurile de copii sau puștoaica aceea de 16 ani care se distra super bine cu părinții lângă ea. Mamă ce n-aș da să merg și eu cu fetele mele la festivaluri, adică să mă ai cu ele când or fi mari, înțelegeți.

Ah, și încă ceva. La VIP au prosecco, iar uneori aș da orice pentru un pahar de prosecco. N-a fost să fie de data asta, păstrați-mi un pahar pentru la anul!

Sursa foto Neversea

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑