Manichiura cu gel și Manichiurista perfectă

Cred ca nu era un moment mai bun pentru această revelație decât ieri, când stăteam întinsă în pat și mă uitam la unghiile mele…așa am realizat cât de norocoasă sunt, ce mult o iubesc, cât este de minunată! Despre manichiurista mea vorbesc, desigur.

Când era Sabrina mică, pentru că eram singura care stătea cu ea non-stop, nu prea reușeam să respect programările la salon. Trebuia să fie cineva disponibil să stea cu ea fix atunci când aveam norocul să găsesc o fereastră liberă, și trebuia să sun la salon cu cel puțin o săptămână/două înainte. Și ca mamă cu bebeluș mic, eu nu știam ce fac maine, dar peste 2 săptămâni, luni la ora 17?

Am investit așadar într-un kit pentru manichiura semipermanentă, al cărui review îl găsiți aici, kit care la vremea lui a făcut toți banii, ușor de folosit, când dormea Sabrina, când era nevoie, absolut minunat! Țineți cont, vă rog, că eu am două mâini stângi și niciun talent special pentru așa ceva.

Acum, cu 2 copii mici, voiam un pic de acțiune, nu mai aveam răbdare să-mi fac manichiura singură, iar oja semipermanentă nici nu prea mă mai încânta, am vrut unghii cu gel.

Long story short, am trecut prin mai multe mâini. Unele unghii ieșeau groase, sau bombate, unele fete se mișcau prea încet, și știți cât durează treaba la unghii cu gel. Nu prea eram mulțumită și nu știam încotro să o apuc.

Eh…și așa, am întâlnit-o pe ea. E aceeași zodie ca mine, face unghiile subțiri, frumoase, nu boante, nu groase, nu casante. Vine acasă, așa că nu trebuie să mă stresez dacă nu au cu cine sta copiii, deși fac tot posibilul să aibă. A venit ea și când era cod roșu, cu tornadă, vânt și ploi, și când avea la treabă să-ți pună și-n cap, a plecat de la mine și la 10 seara, doar, doar să nu rămân fără unghii făcute.

Dar știți de ce e a mai specială dintre toate? Pentru că manichiura vine însoțită de terapie, e ca un fel de 2 în 1 la același preț. Ea lucrează în timpul zilei într-o instituție publică, ăsta e hobby-ul ei cum ar veni, se relaxează în timp ce îmi face mie unghiile și bem o cafea, nu e veșnic plictisită de asta, pentru că nu face asta full time! Vorbim fără oprire, ne pasionează același lucruri, ne înțelegem din priviri. Știți cum este? Terapie curată, vă jur!

Vă urez manichiură veselă și manichiuristă mișto, ca a mea!

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑