Noul joc Skylanders SuperChargers tocmai ce s-a lansat si promite o aventura plina de surprize

N-am crezut niciodata ca o sa fiu asa fascinata de jocuri si console, lupte virtuale si superputeri. Dar da, iata ca vorba din popor ” sarcina te schimba” e cat se poate de reala, si acum m-as juca toooata ziua, ba chiar ma cert cu al meu ca a dezinstalat world of warcraft, pe motiv ca nu mai avem timp si de treaba asta. Dar nu ma las eu asa cu una cu doua, si Iata ca in domeniul jocurilor vin cu noutati:

Skylanders_SuperChargers_Logo[1]

Skylanders SuperChargers a fost lansat pe 25 septembrie si este disponibil în magazinele din România.. Anul acesta, fanii Skylanders se pot bucura pentru prima oară de vehicule care prind viață alături de eroii deja cunoscuti printre impatimiti.

Aceste noi vehicule se pot utiliza în joc, în luptă, pentru curse sau pentru bătălii aeriene. Dezvoltat de Vicarious Visions, Skylanders SuperChargers ofera un nou tip de gameplay, bazat pe o poveste fascinanta si o aventura ce te tine lipit de controller. Poti sa strabati Skylands pe jos, pe roți, pe apa sau prin aer angajat fiind într-o grămadă de activitati, de la lupte, puzzle-uri si mini jocuri pana la aventuri prin tinuturi pline de surprize.

 Îți mai aduci aminte când erai mic copil și mașinuțele tale prindeau viață prin cameră, accelerând pe trasee care nu erau decât rodul imaginației tale? Ei bine, asta ne-am dorit cu Skylanders SuperChargers. Să te joci cu elicoptere, cu motociclete, cu avioane și cu submarine prin Skylands și să te iei la intrecere cu alți jucători pentru prima oară este ceea ce am reușit să facem anul acesta cu Skylanders, mai ales că ne-am dorit să aducem la viață pentru prima oară și mașinuțele copilăriei noastre. Sunt sigur că fanii Skylanders se vor juca cu plăcere acest joc.” – Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing.

SSC_Deep_Dive_Gill_Grunt[1] SSC_ilus_SC_HotStreak_FINAL_HiRes[1] SSC_ilus_SC_JetStream_FINAL_HiRes[1] SSC_Keyshot_SeaTrophy_FINAL_HiRes[1]

Si daca erai deja obisnuit cu eroii Skylanders, afla ca jocul vine cu o serie de eroi complet noi, numiți SuperChargers, cu mișcări si arme noi, si o serie de atacuri puternice. Acești SuperChargers au abilități care îi vor ajuta pe Portal Masters să lupte împotriva lui Kaos. În total, 20 de SuperChargers și 20 de vehicule se vor putea achiziționa pentru noul joc Skylanders.

Povestea din noul joc Skylanders se axează pe eforturile lui Kaos de a controla Skylands. În încercarea lui de a-i elimina pe Skylanders, Kaos dezlantuie cea mai sinistra arma construita vreodata – Doomstation of Ultimate Doomstruction – capabilă să consume cerul. Din fericire, Master Eon a observat la timp avertismentele si a alcatuit o echipa de eroi Skylanders capabili să piloteze o flota de vehicule ce se deplasează pe pamant, pe apa si prin aer si care îi pot ajuta sa îl opreasca pe Kaos.

Skylanders SuperChargers este acum disponibil prin intermediul Altex și Media Galaxy pentru Xbox 360 și Xbox One, PlayStation 3 și PlayStation 4 și Wii U, in timp ce o aventura separata va asteaptă pe Wii și 3DS. Aditional, experienta completa Skylanders SuperChargers este de asemenea disponibila si pentru tabletele iPad.

Deci, ne jucam si noi ceva?

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑