Pareri personale despre Bucharest Fashion Week si lesinul manechinului Andreea Podarescu

Saptamana modei la Bucuresti a ajuns la jumatate, ieri fiind cea de-a treia zi a editiei cu numarul 19. In cele 3 zile de festival am avut ocazia sa vad cele mai frumoase creatii ale celor mai renumiti designeri vestimentari.

Am inceput cea de-a treia seara tragand cu ochiul in culise, ca nah, sa vad si eu cum sunt aranjate sau machiate fetele. N-am scapat, asa ca m-am ales si eu cu un machiaj, unul foarte frumos pe care toata lumea l-a admirat. In poza am ochii rosii, stiu:)

machiaj

In backstage era agitatie, fetele se schimbau si se agitau sa fie machiate si coafate cat mai repede. In timp ce stateam cuminte pe scaun a aparut si Daniela Crudu careia n-am putut sa-i fac poze pentru ca n-aveam voie sa ma misc :). Daniela a prezentat pentru colectia BBY.

Doua mici „probleme” au fost la colectia Atelier Bahmu: un model a ramas fara pantof, pe care l-a luat frumos in mana si fara sa mai prezinte a iesit din scena, iar a doua problema a fost „lesinul” manechinului Andreea Podărescu. Spun „lesin” pentru ca nu avem nicio dovada ca asta s-a intamplat cu adevarat. Cert este ca lumea a fost socata dar nu prea, si doi baieti au luat-o in brate si au dus-o in culise. Eu una nu stiu daca a fost lesin pe bune, ca a cazut prea frumos si prea finut. Nu am fost nici eu prea atenta, insa baietii de langa mine puneau „am vazut cum s-a asezat”. Da, am vazut ca deja au aparut filmulete cu ea, numai ca acestea arata cum a fost luata pe sus si dusa in backstage, nu si cum „a cazut” de fapt.

Si ca sa vorbim de munca adevarata si de lucruri frumoase, uitati niste poze cu oameni ce chiar se agitau ca sa iasa o treaba buna. Ah, si trebuie sa spun ca cei de la FashionTV au organizat foarte bine evenimentul, editia aceasta fiind cea mai eleganta editie din ultimii ani.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑