Prima oara la Webstock si regulile jocului

Webstock 2015, cea mai mare conferinta locala dedicata platformelor sociale, a avut loc pe 2 octombrie in incinta hotelului JW Marriott. Pentru mine a fost prima oara cand am ajuns la Webstock si m-am bucurat enorm: asta inseamna ca blog-ul meu a crescut, ca eu am fost mai activa in online, iar acum puteam sa ii cunosc pe toti cei pe care ii urmaream cu interes de atat vreme. Zeci de bloggeri insetati de cunoastere (si cafea) erau la primele ore ale diminetii, cu ochii inca lipiti si imbracati frumos, pregatiti sa intre in sala si sa invete lucruri noi.

12132546_920272004674845_287731650803372701_o

Sa schimbi regulile jocului nu e un lucru rau

The Game Changers” – M-am regasit cu totul in tema comuna a conferintei de anul acesta – sau despre cum sa schimbi regulile jocului si sa faci lucrurile altfel, astfel incat sa te reprezinte.

„In orice pui suflet, prinde viata”  –  Dupa multe cafele cu Parasinus, l-am adorat pe Cornel Ilie de la trupa Vunk, care ne-a vorbit din suflet.  Din acel suflet de artist. Fara prezentare, doar cu fapte, experiente, ganduri si sentimente. Ne-a vorbit despre cum au schimbat ei regulile jocului,prin 2011, ca sa readuca muzica romaneasca la tv si la radio. Despre ce inseamna sa faci un spectacol inedit, pentru ca acolo te cunoaste lumea si acolo tu esti tu, pe scena, in fata tuturor. Tot la Webstock, in premiera, au lansat si #primulclipviu Un Nou Univers, pe care te invit sa il vezi mai jos.

 „eu, familia mea, prietenii mei, vecinii mei, romanii mei” – Si daca tot vorbim de schimbat reguli si de a fi diferit, am sa-ti povestesc despre un roman ca toti romanii, doar ca…un pic mai negru, il cheama Cabral. El ne-a reamintit ca schimbarea nu tine neaparat de cati bani ai sau de cum poti sa schimbi lucrurile atunci cand iti permiti financiar. Nu. Schimbarea tine de cate resurse gasesti in tine si de cat de mult iti doresti sa schimbi ceva IN BINE. Sa te gandesti intotdeauna daca tie ti-e bine, iar daca tu insemni „eu, familia mea, prietenii mei, vecinii mei, romanii mei” si daca tie iti este bine, atunci poti sa fii egoist.

Concluzia mea dupa primul Webstock este ca trebuie sa cunosti regulile ca sa iti dai seama ce vrei sa schimbi. Si sa faci multa galagie, cat de multa poti, ca macar unui om sa ii fie mai bine. Atunci misiunea ta e indeplinita. Si daca crezi ca esti prea mic ca sa te faci simtit, incearca sa stai inchis intr-o camera cu un tantar. :)

webstock2015

 

Despre tot ce s-a întâmplat la eveniment găsiți pe hashtag-ul #webstockro sau aici, iar filmari cu live-urile conferintelor sunt aici.

Multumiri Evensys, Vodafone, Enel, Raiffeisen Bank, HP, Bitdefender, Staropramen, McDonald’s, Gerovital, McVitie’s, Intel, Coca-Cola si LG.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑