5 ani de la primul articol pe From Mona With Gloss

Blog-ul From Mona With Gloss implineste 5 ani! Da, 5 ani de cand Mona scrie despre beauty, servicii sau saloane in care crede si pe care le testeaza pe bune!

frommona

Se vede ca in cei 5 ani blogul ei a evoluat frumos, a crescut si s-a maturizat si el impreuna cu Mona, si impreuna cu mine, pentru ca desi nu il citesc chiar de la inceput, aveam totusi doar 17 ani cand a fost publicat primul articol.

Asa ca abia astept sa ii pot spune Monei „La multi ani!”, sa o imbratisez si felicit pentru reusitele ei, pentru proiectele si pentru povestile frumoase pe care le gasim in fiecare articol.

Astfel ca deja imi pregatesc tinuta, cu tema 5, pe care am sa o port la petrecerea de „happy birthday”. Petrecerea are loc vineri vineri, 9 Octombrie, incepand cu ora 19, la restaurantul La Bordei – https://www.facebook.com/labordei 

Am auzit ca seara va fi plina de surprize, si in cadrul party-ului vor avea loc mai multe workshop-uri si vor fi organizate locuri unde se vor putea tesa produse sau servicii:  Workshop Hairstyling – 5 coafuri in 5 minute cu Robert Both;Workshop NailArt;Workshop Skincare;Workshop Make-up; Workshop Parfumuri; Corner hairstyling cu Robert Both Studio; Corner Ink Nails Studio; Corner de skincare si make-up The Body Shop; Corner de make-up Yves Rocher; Corner skincare Secom Romania; Corner de make-up Flormar si o super prezentare de moda One Beat Fashion.

Mai multe detalii despre party, direct pe pagina evenimentului. Ne vedem acolo!

Sponsori si parteneri: The Body Shop Romania, Yves Rocher Romania,Secom Romania, L’Oréal Paris, Maybelline Romania, Flormar, Robert BOTH Studio, Ink Nails Studio, OneBeat Fashion, Elmiplant, B.U. Romania.

 

 

 

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑