Review Kit Cupio pentru manichiura semipermanenta

Hello!
M-am gandit sa scriu acest articol despre kit-ul pentru manichiura semipermanenta de la Cupio, abia ce a ajuns luni la mine. In 3 zile am facut deja 6 persoane fericite, cu unghiute colorate.
Ca sa nu ma pierd in detalii si sa ratez elemente importante am sa incerc sa structurez foarte bine acest articol. Sa incepem.
1. De ce mi-am ales acest kit?
Locuiesc in cartierul Aviatiei, stiu ca aici preturile de la saloane sunt mai mari ca in alte parti, asa ca dadeam cam 60 ron + bacsis pe o manichiura semipermanenta cam la un interval de 3 saptamani. Apoi m-am gandit ca daca as putea sa-mi fac eu singura unghiile, n-ar mai trebui sa astept pana am bani sau timp, ci le pot face oricand. Chiar si la 12 noaptea, ceea ce era ok pentru ca oricum niciodata nu puteam respecta programarea. Sora mea isi facea si ea unghiile tot asa si am decis sa punem bani impreuna(macar pe viitor, pentru oje) si sa incercam sa facem asta la noi acasa. Macar acum le pot face cat de des vreau.
2. Ce contine kitul?

DSC04339
1 lac baza, 3 oje colorate, 1 top coat. O lampa mini cu led, o pila, un buffer, servetele pentru sters unghiile, cleaner pentru sters unghiile la final, o „acetona” speciala pentru scos unghiile si 5 foite cu aluminiu pentru scosul ojei. Uite aici toata descrierea kit-ului.
3. Prima manichiura
Prima oara am fost putin dezamagite, ne-am chinuit ceva sa scoatem oja veche iar acetona minune nu a avut rezultate spectuloase. E drept, poate va merge mai bine la oja asta, dar cred ca trebuia sa functioneze si pe alte tipuri de oja. Dupa o ora de pilit si chinuit sa scoatem oja veche, totul a inceput sa devina promitator. In mare, este destul de simplu. Pilesti unghia ca sa iei luciul si sa creezi aderenta, aplici lacul baza si stai la lampa intre 30 si 60 de secunde, aplici primul strat de oja, apoi lampa, al doilea strat de oja, iar lampa si apoi top coat si, desigur, iar lampa. La finar stergi cu cleaner-ul pentru ca unghiile sunt grase si lipicioase. Intr-adevar, arata foarte bine, ca la salon. Mai putin ne-a iesit forma si pilitul perfect al unghiei. Aici mai avem de lucrat.
Partea asta cu prima manichiura chiar mi-a placut. Sunt curioasa acum daca va trece proba timpului, adica minim 2 saptamani.

DSC04321 DSC04323 DSC04326 DSC04336
4. Ce mi-a placut/nu mi-a placut
In primul rand, imi place faptul ca lampa este mica, pentru ca o poti lua cu tine peste tot. Asta aduce insa si dezavantaje, si anume faptul ca degetele mari intra doar separat, ceea ce inseamna un rand in plus de stat la lampa dupa fiecare strat de oja. Apoi, toate rudele vor vrea si ele. Si le vei face, ca esti entuziasmat. Dar lacul baza si top coat-ul se vor termina repede si au preturi destul de mari. La fel si ojele, ceea ce limiteaza cumva paleta de culori de care dispui. Insa, daca tine macar 2-3 saptamani, eu zic ca pentru noi chiar merita. Cred ca seceretul este sa va strangeti mai multe si sa puneti mereu bani pentru cele necesare.

Sper ca ti-a placut acest articol si ca ti-a fost de folos. Daca ai orice intrebare legata de kit, sau de procesul manichiurii te rog sa-mi lasi in comentariu si am sa iti raspund. :)

Un gând despre „Review Kit Cupio pentru manichiura semipermanenta

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑