Siropurile Yo se alatura trendului de Craft Cocktails: obiceiul de consum de cocktail acasa

Cocktailuri facute acasa?! De ce nu?
Inca de cativa ani, se pare ca ne place tot mai mult sa consumam cocktailuri alcoolice sau non alcoolice acasa, precum si sa incercam mixuri simple (ca de exemplu: limonada cu sirop si fructe).
Aceasta crestere a interesului pentru bauturile speciale consumate acasa a fost descoperita de nimeni altul decat Google Trends. Față de anul 2011, anul trecut Google Trends a remarcat o creștere a căutărilor de peste 284% a cuvintelor cheie pentru prepararea mixurilor de cocktailuri. Creșterea a vizat în special ustensilele, cum ar fi articolele din sticlă, decorațiunile personalizate și ingredientele pentru prepararea acestora. 
În România, doar în acest an s-au înregistrat peste 368.000 de căutări pentru termenul ,,cocktail”. 

Siropurile Yo sarbatoresc 60 de ani si s-au gandit sa ne faca o surpriza!
Ne ofera 6 videouri despre cum sa ne pregatim acasa cocktailuri cu siropuri YO, dar si o aplicatie de Facebook pentru popularizarea acestui concept.

Raspberry Love_

Șase rețete de cocktail-uri celebre pe care brandul YO Sirop de fructe le prezintă în colaborare cu bartenderul Costin Gache. Rețetele folosite pentru prepararea acestor cocktailuri sunt cele clasice, însă elementul diferențiator este siropul de fructe YO. În ultimii ani, conceptul „Do It Yourself” a migrat și către zona de food și bartending, din dorința oamenilor de pretutindeni de a învăța cum să își pregătească singuri diferite feluri de mâncare, băuturi și chiar decorațiuni sau alte obiecte de uz casnic. Această tendință se înregistrează și pe canalele de YouTube, unde încărcarea de videoclipuri cu rețete de cocktailuri a crescut cu 70%, față de anul trecut! 

Cu ingredientele necesare și imaginație, orice rețetă de cocktail poate fi făcută și acasă
„Oricine poate prepara un cocktail dacă are ingredientele necesare și puțină imaginație, la fel cum orice rețetă de cocktail poate fi făcută și acasă! Un mic secret este să porniți de la clasicele rețete care nu dau greș niciodată, dar să le adăugați o notă personală.”, bartenderul Costin Gache.

Va las mai jos videouri-le pentru fiecare cocktail in parte, in caz ca vi s-a facut pofta!

Cosmopolitan 

, Hugo 

, Mojito

Raspberry Love 

, Pink Lemonade 

Purple Light 

 

Siropurile Yo premiază creativitatea

Aplicația „YO sărbătorește 60 de ani” va fi disponibilă pe pagina oficială de Facebook a brandului YO Sirop de fructe. În perioada 6 aprilie – 6 octombrie 2016, YO premiază participanții și oferă șase vacanțe în Austria, câte una în fiecare lună, timp de șase luni. Pentru a câștiga unul dintre marile premii, utilizatorii trebuie să se înregistreze în aplicație, să voteze rețeta preferată și să răspundă la întrebarea „Tu ce sărbătorești anul acesta?”.

 

 

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑