New year, new me?

A trecut de ceva vreme perioada cand credeam ca pe 1 ianuarie te trezesti un alt om decat erai cu o zi inainte. De fapt, fetele mele s-au trezit absolut la fel si pe 31 si pe 1 si pe 2, cu aceleasi fatuci de grumpy cat si mood de vacanta.

Insa, ce cred ca inca ramane valabil este ca incepe o numaratoare inversa la fiecare 1 ianuarie – 365 de noi sanse pentru ca tu sa fii mai bun.

Sa iti setezi obiective, sa atingi noi limite, sa ai parte de lectii si experiente in noul an.

Personal, rezonez mai bine cu schimbarea anului astrologic, nu doar pentru ca simt ca mersul planetelor ma afecetaza mai mult, dar si pentru ca am impresia ca toata iarna hibernez ca un urs iar primavara ma incalzeste, ma trezeste si ma readuce la viata impreuna cu natura.

Nu mi-am facut nicio lista cu rezolutii, nu am scuipat in san, nu am spart pahare la 12 noaptea si nu am tinut nici altfel de obiceiuri stravechi.

Am mancat insa struguri albi, nu stiu daca chiar 12 boabe, ca nu le-am numarat, am baut cat prosecco am putut (nu prea mult pentru ca gastrita) si am dormit cu gandul ca anul asta nou care a inceput o sa fie cel putin la fel de bun ca cel care s-a incheiat.

Si nu doar atat. M-am trezit cu gandul ca am 365 de sanse noi, si fiecare dimineata in care ma trezesc este motiv de bucurie!

Fie ca anul asta sa ne bucuram mai mult de viata.

Comentariile nu închise.

Propulsat cu mândrie de WordPress | Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑